fbpx
Menu Sluiten

Nieuwe clubkleding voor HBV

Elke donderdag- en vrijdagavond kleurt de Heesche sporthal ’t Vijfeiken blauw. Deze avonden zijn namelijk de speelavonden van de Heesche Badminton Vereniging. Een club die al jarenlang trots het Heesche blauw in vele sporthallen in de regio laat zien.

Dat blijft ook de komende jaren zo, is deze week gebleken bij de presentatie van de nieuwe clubkleding. Vanaf 2022 hebben de badmintonners uit Heesch namelijk de keuze uit een blauw t-shirt of poloshirt om de strijd om de bekers in aan te gaan. Beide modellen zijn verkrijgbaar in zowel dames als herenmodel.

Leden van de Heesche Badminton Vereniging kunnen de nieuwe clubkleding passen tijdens de speelavonden op donderdag 25 november, vrijdag 26 november, donderdag 2 december en vrijdag 3 december.