fbpx
Menu Sluiten

Coronatoegangsbewijs verplicht

Het Coronavirus houdt Nederland in zijn greep. Na een zomer vol badmintonplezier zonder beperkingen heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen bekend gemaakt. Deze nieuwe regels hebben ook invloed op hoe de donderdag- en vrijdagavond in onze sporthal ’t Vijfeiken eruit zien.

Met ingang van zaterdag 6 november 2021 moet iedere bezoeker van 18 jaar en ouder een Coronatoegangsbewijs kunnen laten zien in combinatie met een ID-bewijs om het gebouw van de sporthal in te mogen. 

De controle van het Coronatoegangsbewijs vindt plaats aan de voordeur van de sporthal. De controle wordt uitgevoerd door de beheerder van de sporthal. Omdat iedereen van 18 jaar en ouder gecontroleerd moet worden kan het zijn dat je soms even moet wachten voordat je de sporthal binnen kan. Houd bij het wachten afstand tot andere bezoekers.

Zonder geldig toegangsbewijs en/of ID-bewijs kan de beheerder van de sporthal je niet toelaten tot het gebouw van sporthal ’t Vijfeiken. Het Coronatoegangsbewijs wordt bij ieder bezoek aan de sporthal opnieuw gecontroleerd. Er wordt geen uitzondering gemaakt voor vaste gasten en/of bekenden.

Wij rekenen op jullie medewerking, zodat we samen kunnen blijven sporten in sporthal ’t Vijfeiken. En wees een beetje lief voor onze beheerders, die dit werk doen zodat wij kunnen blijven sporten.

Download onze regels: