fbpx
Menu Sluiten

Badmintoncompetitie gaat van start

Afgelopen week is het nieuwe badmintonseizoen van start gegaan voor spelers van de Heesche Badminton Vereniging. Zowel jeugd- als seniorenspelers zijn begonnen met trainen om fit aan de competitie te beginnen. Die competitie gaat komende week van start. Voor 8 Heesche teams misschien wel het begin van een gouden seizoen.  

De Heesche vereniging stuurt dit jaar 3 jeugdteams en 5 seniorenteams de competitie van de Bossche Badminton Federatie in. Daarmee is de vereniging op veel verschillende niveaus actief in de strijd om de prijzen. De teams zullen het de komende maanden uit- en thuis opnemen tegen andere badmintonteams uit de regio. Op de donderdag (senioren) en vrijdagavond (jeugd) spelen de Heeschenaren hun thuiswedstrijden in sporthal ’t Vijfeiken.

In de eerste competitieweek zullen alle competitieteams de competitie aftrappen met een eerste wedstrijd. Op de donderdag- en vrijdagavond zijn er steeds twee teams in de eigen sporthal te bewonderen, de andere vier teams spelen hun eerste wedstrijden in respectievelijk Uden, Hilvarenbeek, Rosmalen en Vlijmen.