fbpx
Menu Sluiten

Nieuw badmintonseizoen van start

Deze week gaat het seizoen 2021/2022 van start voor de badmintonners van de Heesche Badminton Vereniging. Na twee seizoenen die in het teken stonden van het coronavirus hoopt de vereniging dit seizoen eindelijk weer sportief uit te kunnen pakken in sporthal ’t Vijfeiken.

Alle seinen voor een gouden badmintonseizoen staan op groen. Veel nieuwe badmintonners hebben zich al bij de club gemeld, er zijn acht competitieteams samengesteld en de activiteitenkalender is gevuld. Op die kalender zijn vertrouwde activiteiten als het 9e HBV Open Jeugd Toernooi, een jeugdkamp en het introductietoernooi te vinden.

Daarnaast blijft er voor leden van de vereniging ook meer dan genoeg tijd over om het recreatief én competitief tegen elkaar op te nemen op de badmintonbaan. Elke donderdagavond (senioren) en vrijdagavond (jeugd) opent de vereniging haar deuren voor badmintonners uit de regio. Voor een serieuze pot competitief badminton of om gewoon lekker een paar uur tegen een shuttle aan te slaan.

Iedereen is welkom om het badminton gratis uit te komen proberen.