fbpx
Menu Sluiten

HBV leidt Summerchallenge

In juni is de Summerchallenge van start gegaan voor jeugdspelers van badmintonverenigingen uit de regio. Met de Summerchallenge wordt het voor spelers van verschillende badmintonverenigingen uit de regio weer mogelijk om elkaar te ontmoeten en competitief tegen de shuttle aan te slaan.

Jeugdspelers van de Heesche Badminton Vereniging hebben de afgelopen maand volop gebruik gemaakt van die kans. De Heesche badmintonners hebben in één maand tijd maar liefst 9 wedstrijden tegen teams van andere clubs gespeeld.

Dat deden de spelers niet onverdienstelijk. Het merendeel van de wedstrijden werd gewonnen, waardoor de Heesche Badminton Vereniging nu stevig aan kop gaat op de clubranglijst. Met nog één speelweek te gaan is de Heesche Badminton Vereniging daarmee een serieuze kandidaat voor de eindoverwinning in de clubcompetitie die mede mogelijk gemaakt wordt door badmintonwebshop Hebris.nl.