fbpx
Menu Sluiten

HBV maakt vliegende start in Summerchallenge

De uitbraak van het Coronavirus heeft ervoor gezorgd dat er gedurende lange tijd geen wedstrijden in de badmintoncompetitie gespeeld zijn. Met de laatste versoepelingen is het voor jeugdspelers opnieuw toegestaan om competitiewedstrijden tegen spelers van andere clubs te spelen. Om jeugdspelers de kans te geven nog voor de zomer wedstrijdritme op te doen heeft de Heesche Badminton Vereniging samen met badmintonwebshop Hebris en drie andere badmintonverenigingen het initiatief genomen voor de ‘Summerchallenge’.

In de Summerchallenge draait alles om het vergaren van zoveel mogelijk punten voor de club. Je strijdt niet voor de eer van het eigen team, maar voor de club als geheel. Om punten te behalen is het van belang dat je elke wedstrijd die je speelt zoveel mogelijk punten binnenhaalt. Elk klein onderdeel van een wedstrijd telt.

In de eerste wedstrijden hebben de spelers van de Heesche Badminton Vereniging dat goed in hun oren geknoopt. Want na 4 gespeelde wedstrijden door Heesche teams gaat de vereniging trots aan de leiding in het Summerchallenge-klassement. Ook de komende weken worden er nog verschillende wedstrijden gespeeld in de Summerchallenge.

Meer informatie over de Summerchallenge is te vinden op www.summerchallenge.hebris.nl.