fbpx
Menu Sluiten

HBV doet mee aan ‘Summerchallenge’

De uitbraak van het Coronavirus heeft ervoor gezorgd dat er gedurende lange tijd geen wedstrijden in de badmintoncompetitie gespeeld zijn. Met de laatste versoepelingen is het voor jeugdspelers opnieuw toegestaan om competitiewedstrijden tegen spelers van andere clubs te spelen. Om jeugdspelers de kans te geven nog voor de zomer wedstrijdritme op te doen heeft de Heesche Badminton Vereniging samen met badmintonwebshop Hebris, badmintonvereniging Sparrenburg, badmintonvereniging de Maasshuttles en badmintonvereniging Shuttle Up het initiatief genomen voor de ‘Summerchallenge’.

De Summerchallenge is een korte, vrijblijvende competitie waarin clubs het in verschillende wedstrijden tegen elkaar opnemen. Voor elke wedstrijd kan een ander team worden samengesteld en clubs bepalen onderling waar en wanneer de wedstrijd gespeeld wordt. Met de Summerchallenge wordt het voor spelers van verschillende badmintonverenigingen uit de regio weer mogelijk om elkaar te ontmoeten en competitief tegen de shuttle aan te slaan.

De Heesche Badminton Vereniging heeft de primeur om gastheer te zijn van de eerste wedstrijd die gespeeld zal worden in de Summerchallenge 2021. Op vrijdag 11 juni speelt een team van Heesche jeugdspelers tegen jeugdspelers van badmintonvereniging Sparrenburg uit Rosmalen.