fbpx
Menu Sluiten

Kom badmintonnen bij HBV!

Al sinds 1988 laat de Heesche Badminton Vereniging mensen uit de hele regio sporten. De afgelopen jaren passeerde de vereniging de grens van 100 Heesche badmintonners en nu de sporthallen weer open zijn hoopt de Heesche vereniging die groei weer door te kunnen zetten.

Ook in Coronatijd heeft de vereniging geen moment stil gestaan. Maar nu thuishonk sporthal ’t Vijfeken haar deuren weer geopend heeft genieten de badmintonners wekelijks van hun favoriete snelle sport. Door de grote versoepelingen van de afgelopen weken kunnen jeugd- en seniorenspelers inmiddels weer genieten van de verschillende spelvormen. Op donderdag (senioren) en vrijdagavond (jeugd) wordt er weer geenkeld, gedubbeld en getraind. Voor jeugdspelers staan zelfs de eerste wedstrijden tegen andere clubs alweer op het programma.

Zo kan jong en oud weer genieten van de badmintonsport en de gezelligheid in de sporthal. De Heesche Badminton Vereniging verwelkomt ook graag nieuwe badmintonners. Op donderdagavond zijn nieuwe spelers tussen 20:00 en 22:30 van harte welkom om mee te komen spelen en trainen. Op vrijdagavond kunnen nieuwe jeugdspelers tussen 18:00 en 20:30 meespelen en trainen. Iedereen is welkom om 3 keer gratis mee te spelen. Tot de zomer kan eenieder zelfs al voor een tientje (€10,-) lid worden.