fbpx
Menu Sluiten

HBV breidt buitentraining uit

Vanaf maart kunnen jeugdspelers van de Heesche Badminton Vereniging opnieuw trainen in de buitenlucht op het sportpark van de Mixed Hockey Club Heesch. Net als vorig jaar werken de spelers daar volop aan kracht, conditie én samenwerking. De buitentraining zorgt voor zoveel sportief plezier, dat de vereniging besloten heeft de buitentrainingen voor jeugd langer te laten duren én extra buitentrainingen te organiseren voor spelers tot en met 26 jaar. Zo kan de badmintonvereniging ook in Coronatijd zoveel mogelijk leden aan de slag houden. 

Maar het verlengen van de trainingen is niet alleen voor de leden van de badmintonvereniging goed nieuws. Door het verlengen van de trainingen ontstaat er ook extra ruimte om nieuwe spelers te verwelkomen. Vooral bij de jongste jeugd, spelers tot en met 12 jaar, is er op de vrijdagavond tussen 18:00 en 18:45 ruimte voor nieuwe spelers om mee te doen. Maar ook in de andere leeftijdsgroepen die later op de avond trainen zijn nieuwe spelers van harte welkom.

Iedereen mag, net als in de zaal, drie keer gratis meetrainen. De jeugdtrainingen in de buitenlucht worden gegeven door gediplomeerd trainer Hennie Bruurmijn. Omdat badmintonnen in de buitenlucht niet altijd even makkelijk gaat, bestaan de trainingen uit meer dan het gebruik van racket en shuttle alleen. Er is vooral veel aandacht voor spellen, kracht- en conditieoefeningen.

Aanmelden voor deelname aan de buitentraining kan bij Jesse Jansen (secretaris@hbv-heesch.nl).