fbpx
Menu Sluiten

Op naar een beter badmintonjaar!

De kerstdagen zijn achter de rug, het nieuwe jaar gaat beginnen. Voor velen is de jaarwisseling een moment waar lang naar uitgekeken is. Na het ‘Coronajaar’ 2020 moet 2021 het jaar worden waarin we het Coronavirus vaarwelzeggen en weer met groepen samen mogen en kunnen zijn. 
 
Ook voor onze Heesche Badminton Vereniging was het jaar 2020 een bijzonder jaar. In de 32 jaar dat onze vereniging bestaat is het altijd normaal geweest dat de sporthal elke donderdag en vrijdag de deuren opent voor badmintonners. Het jaar 2020 bracht daar verandering in. Voor het eerst gingen de deuren van de sporthal voor langere tijd op slot en moest nagedacht worden over het samenbrengen van mensen buiten de sporthal. Stil zitten is voor de Heesche Badminton Vereniging immers nooit een optie; een vereniging bestaat om mensen samen te brengen.  Ook, of juist, in moeilijke tijden.
 
Trots zijn wij dan ook op de veerkracht van onze club. Toen de sporthallen voor de eerste keer sloten hebben onze vrijwilligers alles op alles gezet om onze vereniging geen moment stil te laten vallen. Het is het team van jeugdbegeleiders gelukt om in 2020 elke speelavond te vullen. In de zaal, én daarbuiten. En ook bij de senioren is steeds gekeken naar wat wél mogelijk is. Niet morren over het gebrek aan dubbelspelen of toernooien, maar lekker met elkaar de baan op wanneer dat kan. 2020 heeft laten zien dat onze vereniging ook als het even tegenzit sterk is én zelfs kan groeien.

Ook de tweede lockdown maakt niet dat wij stil gaan zitten. Hoewel jaarlijkse activiteiten als sinter-kerst-en-nieuw, de nieuwsjaarsborrel en het introductietoernooi niet door kunnen gaan kijken wij vol enthousiasme vooruit naar het nieuwe jaar. We wachten niet af en gaan door met het plannen en organiseren van activiteiten. Zodra het kan en mag zijn wij er klaar voor om een fantastisch seizoen te starten.

Nu al wordt er hard gewerkt aan de organisatie van het negende HBV Open Jeugd Toernooi op zondag 21 maart en is er al een mooie locatie gevonden voor het jeugdkamp op zaterdag 5 en zondag 6 juni. Ook over een spetterende seizoenafsluiter voor onze senioren wordt al nagedacht. Dit alles natuurlijk mede mogelijk gemaakt door jullie, onze leden en sponsoren. 

Wij hopen dat wij jullie 2020 wat mooier hebben mogen maken met de activiteiten die wij wél hebben kunnen organiseren, en hopen dat wij jullie in 2021 weer het oude vertrouwde HBV-gevoel kunnen gaan bieden. Op naar een prachtig badmintonjaar!

Groet,
Het bestuur van de Heesche Badminton Vereniging

Lambert, Joost, Yolanda en Jesse.