fbpx
Menu Sluiten

Badmintonnend het jaar uit

Hoewel het Coronavirus het leven van ons allemaal nog volop in de greep heeft, is de decembermaand aangebroken. Jaarlijks is december voor de Heesche Badminton Vereniging een maand waarin men activiteit na activiteit organiseert. Ook in tijden van Corona zet de vereniging haar beste beentje voor om er, binnen de geldende regels, toch een feestelijke maand van te maken. Voor jeugdspelers worden diverse activiteiten georganiseerd. Voor seniorenspelers zijn de mogelijkheden om activiteiten te organiseren, helaas, beperkter.

Dubbelduel – De finale
Het Dubbelduel is een interne competitie waarin jeugdspelers in verschillende dubbelformaties de strijd met elkaar aan gaan. Iedere vrijdag in november konden jeugdleden met verschillende dubbelpartners punten verdienen voor een ranglijst. Op vrijdag 4 december wordt het Dubbelduel afgesloten met een spectaculaire finale-avond waarop nog heel veel punten te verdienen zijn. Deze ene vrijdag kan de hele stand nog totaal op zijn kop zetten, en bepalen welke spelers op vrijdag 11 december het podium mogen betreden.

Sinter-kerst-en-nieuw
Jaarlijks sluiten we het jaar bij de Heesche Badminton Vereniging af door ‘Sinter-kerst-en-nieuw’ te vieren. Ook dit jaar sluiten we het jaar af met een avond die in het teken staat van sportiviteit, gezelligheid én cadeautjes, en wel op vrijdag 18 december. Met badmintonracket in de hand gaan onze jeugdleden de strijd aan om cadeaus te krijgen en te behouden.

Ben je 13 jaar of ouder? Vergeet dan niet een mondkapje te dragen wanneer je niet sport!