fbpx
Menu Sluiten

Vrienden van HBV kopen superlot

De Grote Clubactie is nog in volle gang. Online en offline kunnen nog steeds loten gekocht worden bij leden van de Heesche Badminton Vereniging. Speciaal onderdeel van de Grote Clubactie zijn sinds enige jaren ook de ‘superloten’. Een superlot is een speciaal lot met de winkans van 50 normale loten dat verkocht kan worden aan vrienden en sponsoren van de vereniging.

Afgelopen week zijn drie superloten verkocht aan badmintonners én sponsoren Frans Hoeks (Tomans Schilderwerken), Louis Verstegen (Houthandel Verstegen) en Riny van Esch (Slagerij/Poelier Riny van Esch). Frans en Louis zijn al enige jaren vrienden van de vereniging en doen in die hoedanigheid regelmatig mee aan sponsoracties. De vereniging is trots om ook Riny van Esch vanaf dit seizoen tot haar vrienden te mogen rekenen. 

Van elk verkocht superlot gaat 80% van de opbrengst naar de club. Met het opgehaalde geld kan de Heesche Badminton Vereniging de komende jaren meer activiteiten organiseren, nieuwe trainingsmaterialen aanschaffen en vrijwilligers opleiden tot assistent-trainers. 

Bedankt Frans, Louis en Riny!