fbpx
Menu Sluiten

Badminton proberen met Sjors Sportief

Eind augustus is een nieuw badmintonseizoen van start gegaan. Ook dit seizoen hoopt de Heesche Badminton Vereniging weer veel nieuwe mensen kennis te mogen laten maken met de snelste racketsport ter wereld: het badminton.

Eén van de manieren waarop kinderen kennis kunnen maken met de badmintonsport is via de cursussen van Sjors Sportief. Ieder jaar opnieuw stelt Sjors met zijn team een mooi boekje samen met daarin heel veel verschillende cursussen van sport- en cultuurverenigingen. Ook de Heesche Badminton Vereniging is met drie cursussen te vinden in het boekje van Sjors.

Op 3 verschillende momenten in het najaar kunnen basisschoolleerlingen op de vrijdagavond samen kennis komen maken met het badminton. In drie speciale introductietrainingen krijgen de kinderen de kneepjes van het badminton aangeleerd, zodat zij vlot aan de slag kunnen met het snelle spelletje.

De eerste cursusreeks gaat van start op 18 september. De andere reeksen starten op 30 oktober en 27 november. Meer informatie over het introductieprogramma is te vinden op de site van Sjors Sportief. Ook aanmelden kan op de website van Sjors.