fbpx
Menu Sluiten

Terug naar ’t Vijfeiken

Terug naar ‘t Vijfeiken

Afgelopen week heeft premier Mark Rutte bekend gemaakt dat sporten in een sportzaal vanaf 1 juli voor zowel jeugd als senioren weer toegestaan is. Dat betekent dat ook de badmintonners van de Heesche Badminton Vereniging weer aan de slag kunnen in hun thuishonk: sporthal ’t Vijfeiken. Nog voor de zomerstop zullen de Heesche badmintonners op 2 donderdagen (senioren) en 1 vrijdag (jeugd) de zaal in gaan om te badmintonnen.

In de zaal gelden een aantal aangepaste regels. Zo zullen er vaste looproutes gevolgd moeten worden, zullen kleedkamers gesloten zijn en zal eenieder zijn handen bij binnenkomst moeten wassen. 

Senioren

Na maanden niet op de baan gestaan te hebben kunnen seniorenleden van de Heesche Badminton Vereniging op donderdag 2 en donderdag 9 juli tussen 20:00 en 22:30 weer aan de slag in de sporthal. De negen banen van ’t Vijfeiken liggen klaar voor spannende badmintonwedstrijden. Er is ruimte voor het spelen van enkel- en dubbelspelen en tijdens het sporten hoeft de 1,5 meter niet in acht genomen te worden. Naast de baan moet dat wel. Op beide avonden zal de kantine van ’t Vijfeiken geopend zijn voor een borrel achteraf. 

Om te voorkomen dat het te druk wordt in de zaal worden spelers gevraagd zich aan te melden voor de speelavond. Dat kan via het aanmeldformulier op deze website.  

Jeugd

Met dank aan de Mixed Hockey Club Heesch heeft de jeugdafdeling van de vereniging niet lang stil hoeven zitten. Week in week uit is er op het sportpark van de hockeyclub hard gewerkt aan techniek, kracht en conditie. Nu is het de tijd om het seizoen in de zaal af te gaan sluiten. Daarom wordt op vrijdag 3 juli, de laatste speelavond van dit seizoen, een slotavond georganiseerd waarin jeugdspelers voor het eerst in de maanden de strijd op de badmintonbaan weer aan kunnen gaan. De slotavond begint om 18:15 en is rond 20:15 afgelopen.