fbpx
Menu Sluiten

HBV organiseert online pubquiz

Nu in de sporthal samenkomen er voor onze senioren al een tijd niet in zit, is het tijd om elkaar digitaal te treffen. Daarom opent de Heesche Badminton Vereniging op donderdagavond 18 juni om 19:30 de deuren van haar online café om te gaan quizzen.

In een Skype-groepsgesprek kunnen seniorenleden van de Heesche vereniging elkaar gaan treffen op de speelavond waarop zij normaal in de zaal te vinden zijn. In verschillende categorieën zullen de deelnemers zich door de digitale pubquiz gaan worstelen om uiteindelijk te zien wie de quizmaster van de avond gaat worden.

In het Skype-groepsgesprek kunnen deelnemers elkaar én het Kahoot-quizscherm bekijken. Via hun mobiele telefoon kunnen deelnemers vervolgens inloggen op de quiz, zodat zij hun antwoorden kunnen doorgeven en op de ranglijst terecht komen. 

Iedere deelnemer heeft een computer/tablet nodig met daarop Skype en een telefoon/tablet om op Kahoot in te loggen. Op de quizdag zal eenieder instructies krijgen en een link om deel te nemen aan het groepsgesprek. Eten en drinken is er zoveel als er in de eigen koelkasten te vinden is.

Aanmelden voor de pubquiz kan door de namen van deelnemers te mailen naar Jesse (secretaris@hbv-heesch.nl).