fbpx
Menu Sluiten

Winnaars kleurwedstrijd bekend

In maart kreeg Nederland te horen dat het een flinke tijd vooral thuis zou moeten gaan doorbrengen. Geen feesten, evenementen of wedstrijden bij de sportclub. Inmiddels worden de maatregelen enigszins versoepeld en zijn veel clubs weer geopend voor hun jeugdleden. Zo ook de Heesche Badminton Vereniging. Elke week gaan jeugdleden, met respect voor de geldende regels, in de buitenlucht aan de slag. Een mooi moment om één van de gehouden binnenblijf-acties van de vereniging af te sluiten.

Midden in de crisistijd is de Heesche Badminton Vereniging een heuse kleurwedstrijd gestart. Door één van de twee HBV-kleurplaten, met daarop clubmascotte Hissie, zo mooi en creatief mogelijk in te kleuren en te versieren kon een mooie prijs gewonnen worden door leden en niet-leden.

Vele kleurplaten werden digitaal naar de Heesche vereniging opgestuurd en in het dorp aan vrienden en familie uitgedeeld. Alle kleur-kunstenaars kregen van de vereniging al een mooi presentje. Maar niet iedereen kan de hoofdprijzen winnen. Uiteindelijk heeft de jury de tekeningen van Nick Fransen en Thomas van der Burgt als winnaars van de kleurwedstrijd aangewezen.

Inzendingen: