fbpx
Menu Sluiten

HBV organiseert kleurwedstrijd

Gisteravond heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het Coronavirus in te perken. Bestaande maatregelen blijven gelden en aanvullende maatregelen worden genomen. Deze maatregelen hebben ook effect op de activiteiten van onze vereniging. Naar alle waarschijnlijkheid kan er tot 1 juni 2020 niet gebadmintond worden. Dat betekent dat reguliere speelavonden tot juni waarschijnlijk geen doorgang kunnen vinden. Maar stil zitten doet de Heesche Badminton Vereniging zeker niet! 

‘Wij vinden het belangrijk om mensen ook in moeilijke tijden als deze bij elkaar te brengen. Daarom zoeken wij samen met onze leden en vrijwilligers naar mogelijkheden om toch leuke dingen te organiseren’, zegt bestuurslid Jesse Jansen daarover. ‘We roepen onze leden op ideeën bij ons aan te dragen. De eerste ideeën zijn inmiddels zelfs al in uitvoering. En vandaag voegen we daar een mooie activiteit aan toe: de kleurwedstrijd’.

De kleurwedstrijd

Vanaf vandaag kan eenieder die dat wil meedoen aan de kleurwedstrijd van de Heesche Badminton Vereniging. Door één van de twee HBV-kleurplaten zo mooi en creatief mogelijk in te kleuren en te versieren kan een mooie kleine prijs gewonnen worden. Iedereen die dat wil, HBV-lid of niet, mag meedoen en clubmascotte Hissie kleur geven.

Meedoen kan door één van de kleurplaten hieronder te downloaden, de ingekleurde/versierde versie voor 1 mei in te scannen of te fotografen en op te sturen naar info@hbv-heesch.nl. Het origineel mag je bewaren en na de Coronacrisis aan ons komen geven in de sporthal. Maar liever hebben we nog dat je hem nu al geeft aan je lieve opa of oma, tante of oom of iemand anders die deze periode wel wat extra kleur kan gebruiken. 

Inzendingen zullen gepubliceerd worden op onze website en de verschillende social media kanalen van de vereniging.

Inzendingen