fbpx
Menu Sluiten

Ga naar de Eredivisie Finale!

Op zaterdag 7 maart 2020 vindt in de Maaspoort Sports & Events in ‘s-Hertogenbosch de finale van het landskampioenschap Eredivisie Plaats. De apotheose van Nederlandse hoogste badmintoncompetitie, waarin de twee beste teams van de Eredivisie het tegen elkaar opnemen om het landskampioenschap.

Dit jaar strijden Badminton Vereniging Almere en Badminton Club Drop Shot uit Den Haag om de titel. De Almeerse badmintonclub is dit seizoen ongeslagen in de competitie, terwijl BC Drop Shot in de play offs landskampioen BC Duijnwijck uit Haarlem wist uit te schakelen.

In acht wedstrijden, die gespeeld worden tussen 13:00 en 17:00 in de middag, zal op 7 maart bepaald worden wie zich een jaar lang landskampioen van Nederland mag noemen. Dat belooft een spannende middag te worden. Jij kan daarbij zijn!

De Heesche Badminton Vereniging heeft in een heuse badmintonrally acht vrijkaarten gewonnen voor deze finaledag. Dat betekent dat acht Heesche badmintonners gratis en voor niets kunnen gaan genieten van topbadminton in de eigen regio.

Wil jij graag gebruik maken van één van deze vrijkaarten? Meld je dan bij Jesse (secretaris@hbv-heesch.nl). Wie het eerst komt wie het eerst maalt! Ook ouders die met ten minste 2 jeugdleden naar de finale gaan mogen gebruik maken van de vrijkaarten.

Jeugdleden hoeven zich niet te melden: kinderen jongeren dan 18 jaar kunnen gratis naar binnen bij de finale van de Eredivisie, mits zij online een gratis kaartje bestellen.