fbpx
Menu Sluiten

Vliegende start voor jeugdteams HBV

Afgelopen week is de tweede helft van het competitieseizoen voor de badmintonners van de Heesche Badminton Vereniging van start gegaan. In een nieuwe poule gaan alle teams van de vereniging opnieuw de strijd aan om het kampioenschap. 

In de eerste week van het nieuwe seizoen kwamen alle zes Heesche jeugdteams in actie. Dat deden de teams niet onverdienstelijk. Geen enkel Heesch team verloor de eerste wedstrijd van het seizoen. Eén team, HBV 5, wist zelfs een monsterscore te behalen tegen de tegenstander. 

Van de 16 sets die in totaal gespeeld worden wist HBV 5, bestaande uit Janita de Leijer, Ellis Zwiers, Julia Kostermans, Luc Verhees en Ibon Koks, er 13 te winnen. Ook HBV 1, 3 en 6 waren de tegenstander duidelijk de baas. Alle drie de teams wonnen 10 van de 16 sets en versloegen zo de tegenstander. HBV 2 wist zijn wedstrijd niet te winnen, maar haalde met 8 sets wel een verdiend gelijkspel binnen. 

Deze week gaan ook de seniorenteams van start. De standen en uitslagen van de verschillende teams, jeugd en senioren, zijn terug te vinden op toernooi.nl