fbpx
Menu Sluiten

HBV’ers toppen regionale ranglijst

Afgelopen week is de tweede tussenstand van de Hebris Junior Tour gepubliceerd door de Bossche Badminton Federatie. De Hebris Junior Tour behelst diverse badmintontoernooien in de regio waar jeugdspelers het in verschillende onderdelen tegen elkaar opnemen om dagprijzen en punten voor de regionale toernooiranglijst. 

Deze graadmeter bracht goed nieuws voor de Heesche Badminton Vereniging. De Heesche club nam vorig seizoen 4 van de 5 regionale titels mee naar Heesch en doet ook nu in verschillende onderdelen serieus mee. 

Het laatst gespeelde toernooi, gehouden in Rosmalen, was vooral voor de jongste Heesche spelers de ideale gelegenheid om punten binnen te harken. 

In het gemengd dubbelspel voert Luc Verhees de ranglijst aan. Ook in het herenenkelspel is de Heesche heer de lijstaanvoerder, daar wordt hij gevolgd door clubgenoot Sem van Mook op een vierde positie. 

Ook onder de dames zijn de Heeschenaren goed vertegenwoordigd. Hier bezet Noa de Leijer de tweede plaats in het damesenkelspel en wordt zij op kleine afstand gevolgd door regerend kampioen Mirne Hoeks. Clubgenoot Janita de Leijer is ook nog volop in de strijd en heeft de achtervolging ingezet voor een podiumplaats in het damesdubbelspel. 

Het eerstvolgende toernooi waar punten verdiend kunnen worden is het toernooi van BV Shuttle Up in Berlicum. Met veel Heeschenaren in de race voor de titels belooft ook dat weer een spannend toernooi te worden.