fbpx
Menu Sluiten

HBV komt met nieuwjaarsaanbieding

Afgelopen donderdag heeft de Heesche Badminton Vereniging haar jaarlijkse introductietoernooi georganiseerd. Het moment waarop leden en niet-leden van de vereniging gezamenlijk het nieuwe jaar op sportieve wijze inluiden. Tijdens het introductietoernooi neemt iedere Heesche badmintonner een bekende mee om samen een avond op de badmintonbaan de strijd aan te gaan tegen andere duo’s. 

Bijna 30 duo’s kwamen naar sporthal ’t Vijfeiken in Heesch voor een sportieve invulling van hun donderdagavond. Aan de top van het klassement wisselden verschillende duo’s elkaar geregeld af, tot één van de duo’s afstand nam en zich een baan naar de hoogste trede van het podium baande. Birgit en haar introducee Ton kroonden zich deze avond tot beste duo, waardoor Ton het komend halfjaar gratis meespeelt bij de Heesche Badminton Vereniging.

Ook andere enthousiaste nieuwe badmintonners hoeven niet te treuren. Speciaal voor hen kondigde voorzitter Lambert Lambooij een speciale nieuwjaarsaanbieding aan. Eenieder die in de maand januari lid wordt van de Heesche Badminton Vereniging hoeft geen inschrijfgeld te betalen en krijgt het clubshirt van de vereniging (ter waarde van 29,95) gratis. Dat geldt ook voor eenieder die niet tijdens het introductietoernooi meegespeeld heeft.