fbpx
Menu Sluiten

HBV organiseert 9e Open Jeugd Toernooi

Afgelopen week is de inschrijftermijn voor de negende editie van het HBV Open Jeugd Toernooi van start gegaan. Sinds 1 januari kunnen jeugdleden van badmintonverenigingen uit het hele land zich inschrijven om op 15 maart in Heesch te komen strijden om de dagprijzen. 

Het Heesche jeugdtoernooi is de afgelopen jaren uitgegroeid tot vaste kracht op de toernooiagenda van veel jeugdspelers. De laatste edities trokken steevast het maximale aantal van 100 jeugdspelers naar sporthal ’t Vijfeiken in Heesch. Daarbij zaten spelers van verenigingen uit het hele land. 

De Heesche Badminton Vereniging hoopt ook dit jaar weer veel spelers te mogen verwelkomen. ‘Het is fantastisch om te zien dat zoveel spelers jaarlijks in Heesch komen strijden om de dagprijzen. Met een enthousiast team doen we ons best om ons toernooi ieder jaar weer een stukje leuker en beter te maken. Wij hopen daarin ook dit jaar weer te slagen’, zegt bestuurslid Jesse Jansen over de organisatie van het toernooi, terwijl de trofeeën nu al stralend op hun winnaars staan te wachten. 

De negende editie van het HBV Open Jeugd Toernooi wordt op zondag 15 maart 2020 gehouden in sporthal ’t Vijfeiken in Heesch. Het toernooi is open voor alle jeugdspelers. Het HBV Open Jeugd Toernooi maakt deel uit van de Hebris Junior Tour. Een regionaal toernooicircuit waarbij jeugdspelers punten kunnen verdienen voor een ranglijst.

Meer informatie over het HBV Open Jeugd Toernooi is te vinden op www.jeugdtoernooi.hbv-heesch.nl