fbpx
Menu Sluiten

Ook senioren HBV boeken toernooisucces

Niet alleen de jeugdafdeling van de Heesche Badminton Vereniging weet te scoren in de regio. Afgelopen zondag ging een viertal Heesche badmintonners op pad om de strijd om de podiumplaatsen aan te gaan in Sint-Michielsgestel. Het Gestelse toernooi is voor de senioren de opening van het toernooiseizoen en daarmee de eerste mogelijkheid voor spelers om punten voor de regionale toernooikampioenschappen te scoren.

Het viertal Heeschenaren, bestaande uit Tessa Hoeks, Anne Ruijs, Jesse Jansen en Thijn Verstegen, wist samen heel wat finaleplaatsen te veroveren. De dames namen hiervan uiteindelijk de meeste finales voor hun rekening. Zo bereikten Anne en Tessa tijdens hun eerste toernooi samen de finale van het dubbelspel. In een spannende driesetter moesten zij de winst uiteindelijk aan de tegenstander laten. Tessa wist ook in het enkelspel en gemengd dubbelspel, samen met Jesse, de halve finale te bereiken. Voor Anne en Jesse was de kwartfinale het eindstation in het enkelspel. Tijn en Jesse moesten in het dubbelspel in de halve finale hun meerdere in de tegenstander erkennen.