fbpx
Menu Sluiten

HBV verlengt jeugdtrainer

Afgelopen week heeft de Heesche Badminton Vereniging een nieuwe overeenkomst gesloten met trainer Hennie Bruurmijn van Hebris.nl. Hennie is al enige jaren aan de club verbonden als jeugdtrainer en sponsor en zal ook de komende drie jaar een van de vaste gezichten zijn op de speelavonden van de vereniging.

‘Met Hennie hebben we een trainer én sponsor in huis die perfect past bij het profiel van onze jeugdafdeling. We groeien flink, leveren kampioen na kampioen en zijn ondertussen een vereniging waar gezelligheid hoog in het vaandel staat’, zegt bestuurslid Jesse Jansen over de contractverlenging. ‘De komende jaren zetten we in op ledengroei, meer activiteiten en een nog betere sportomgeving. Hennie heeft bewezen daar samen met ons team van jeugdbegeleiders onwijs goed aan te kunnen bijdragen’.

Naast gediplomeerd trainer is Hennie eigenaar van sport webshop Hebris.nl. De webshop die al jarenlang de clubkleding en merchandise van de Heesche Badminton Vereniging naar volle tevredenheid verzorgt en vele sporters in de regio van rackets, sportkleding en meer voorzien heeft.