fbpx
Menu Sluiten

Vriendjes/vriendinnetjestoernooi gespeeld

Afgelopen vrijdag organiseerde de Heesche Badminton Vereniging haar jaarlijkse vriendjes/vriendinnetjestoernooi. Tijdens het vriendjes/vriendinnetjestoernooi laten jeugdleden zien hoe leuk de snelste racketsport van Nederland kan zijn en hoe gezellig hun vereniging is. Ieder jeugdlid neemt een vriend of vriendin mee waarmee de hele avond een duo gevormd wordt in de strijd om de dagprijzen. 

Dat gebeurde volop. Zo’n 21 duos kwamen op de vrijdagavond, vaste speelavond van de de badmintonvereniging, naar sporthal ‘t Vijfeiken om deel te nemen aan het toernooi. Oude bekenden maar ook nieuwe gezichten waagden zich fanatiek in de strijd. Na een avond vol spannende rondes mochten Mats & Thijmen zich de winnaars van de avond noemen. Badmintonvrienden Jens & Hugo namen de welverdiende troostprijs mee naar huis.