fbpx
Menu Sluiten

Gratis proeflessen bij HBV

Deze week gaat schoolsportactie Sjors Sportief wederom van start. Al jaren biedt het schoolsportprogramma leerlingen van basisscholen in Bernheze de kans om kennis te maken met verschillende sporten, en net als vorige jaren biedt ook de Heesche Badminton Vereniging dit jaar weer gratis proeflessen badminton aan.

Via de website van Sjors Sportief kan iedere basisschoolleerling zich inschrijven voor diverse badmintoncursussen bij de Heesche vereniging. Ieder kind tussen de 4 en 12 jaar is van harte welkom om via Sjors Sportief het badminton te komen uitproberen.

Maar ook voor iedereen die ouder is dan 12 jaar, en niet mee kan doen aan het Sjors Sportief programma, gooit de Heesche Badminton Vereniging de deuren van de sporthal wijd open. De vereniging heet iedereen graag welkom op de vrijdag (jeugd), donderdag en zondag (senioren, 18+). Iedereen mag drie keer gratis komen meespelen.

Meer informatie over onze Sjors Sportief cursussen voor basisschoolleerlingen is te vinden op de website van Sjors Sportief. Meer informatie over proeflessen aan andere geinteresseerden kan gevonden worden op deze website.