fbpx
Menu Sluiten

Nieuw badmintonseizoen van start

Na een prachtig seizoen 2018/2019 gaat deze week het seizoen 2019/2020 voor de badmintonners van de Heesche Badminton Vereniging van start. In het vorige seizoen verwelkomde de vereniging vele nieuwe leden, werden 5 Heesche jeugdleden regionaal kampioen en werden vele activiteiten georganiseerd. Dat wil de club dit seizoen doorzetten en liefst overtreffen. De ambities voor jeugd- én seniorenafdeling zijn torenhoog en beregezellig. 

De vereniging zal dan ook volop blijven investeren in leuke activiteiten en sportieve speelavonden. Zo staat bijvoorbeeld het 9e HBV Open Jeugd Toernooi (22 maart 2019) al gepland en zullen ook het jeugdkamp en de seniorenactiviteit niet ontbreken op de kalender, evenals een aantal spannende interne toernooien. 

Daarnaast blijft er voor leden van de vereniging natuurlijk meer dan genoeg tijd over om het recreatief én competitief tegen elkaar op te nemen op de badmintonbaan in het thuishonk van de club: sporthal ‘t Vijfeiken. Elke donderdagavond (senioren) en vrijdagavond (jeugd) verwelkomt de vereniging iedereen uit de regio maar al te graag op de badmintonbanen in de zaal. Voor een serieuze pot competitief badminton, of gewoon om lekker een paar uur tegen een shuttle aan te slaan. Badmintonnen bij de Heesche Badminton Vereniging is voor iedereen weggelegd.