fbpx
Menu Sluiten

Seizoen van 100 bekers afgesloten

Vorige week heeft onze vereniging, met de laatste badmintonavond van dit seizoen, het seizoen 2018/2019 afgesloten. Een seizoen waarop we meer dan trots mogen zijn.

Het regende prijzen dit jaar. Onze jeugdafdeling nam dit jaar meer dan 100(!) bekers mee naar huis, er werd gestreden voor de hissiecup en tot op de laatste speelavond werden er punten binnen gehaald voor de eindstrijd. Maar dat is niet alles. HBV behaalde dit jaar ook nog eens een recordaantal regionale titels: vier. En naast al het toernooigeweld was er ook tijd om samen op kamp te gaan, carnaval te vieren en te strijden om cadeaus tijdens het jaarlijkse ‘sinter-kerst-en-nieuw’ feest. Een seizoen waarin we met zijn allen bewezen hebben sportief de gezelligste te zijn. 

Ook onze seniorenafdeling heeft niet stilgezeten. Zo werd er getraind met een echte trainer, werd er weer veel gespeeld tijdens het introductietoernooi en mochten we ook hier een team kampioen zien worden in de competitie. Maar onze senioren waren dit jaar niet alleen fanatiek op de baan, ook tijdens onze spelletjesavond werd er een felle strijd gestreden en hebben we samen het seizoen mooi afgesloten. 

Dat is natuurlijk lang niet alles. Maar het seizoen 2018/2019 is een seizoen waar we vol trots op terug kunnen kijken. Ondertussen kijken we alweer vooruit naar het seizoen 2019/2020, dat minstens net zo mooi beloofd te worden. De eerste activiteiten zijn nu al gepland. Op naar nog meer bekers én gezelligheid?