fbpx
Menu Sluiten

Gratis badmintonnen bij HBV

In de maanden juni en juli organiseert de Heesche Badminton Vereniging de ‘introductieweken’. De ideale gelegenheid voor mensen in een zoektocht naar een nieuwe sport om nog voor de zomer kennis te maken met de snelste racketsport ter wereld.

Helemaal gratis kunnen geïnteresseerden elke donderdag (senioren) of vrijdagavond (jeugd) tot de zomerstop gaan badmintonnen in sporthal ’t Vijfeiken in Heesch. Naast de mogelijkheid om te spelen tegen leden van de vereniging, wordt er op beide avonden een speciale training aangeboden voor nieuwe badmintonners. Deze trainingen zijn erop gericht iedereen die dat wil zo snel en goed mogelijk de basis van het badmintonspel te leren, zodat al vlug leuke wedstrijden tegen andere badmintonners gespeeld kunnen worden.

Na afloop van de introductieweken kunnen de nieuwe badmintonners de keuze maken om lid te worden van de vereniging, of niet verder te gaan bij de vereniging. Tijdens de introductieweken kan helemaal gratis, zonder rompslomp, wekenlang gebadmintond worden.

De seniorenafdeling van HBV speelt elke donderdagavond van 20:00 tot 22:30 uur. De jeugdafdeling speelt elke vrijdagavond van 18:00 tot 20:30 uur. Op beide avonden mogen geïnteresseerden zonder aanmelding binnenlopen en gratis meespelen.

Let op: op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) is de sporthal gesloten. Op vrijdag 31 mei (jeugd) wordt wel gebadmintond.