fbpx
Menu Sluiten

Twee kampioenswedstrijden

De laatste weken van het competitieseizoen in het badminton zijn in volle gang. Voor een aantal teams van de Heesche Badminton Vereniging misschien wel de spannendste weken van het jaar, daar zij nog kampioen kunnen worden in hun klasse.

Voor alle drie de seniorenteams van de Heesche Badminton Vereniging is de strijd om de eerste plaats in hun klasse inmiddels helaas in het nadeel van de Heeschenaren beslecht.   HBV 1 en 3 staan beiden op een derde plaats en strijden nog om de tweede plaats, waar HBV 2 zich reeds verzekerd heeft van de veilige 4e plaats in hun klasse.

Voor verschillende van de zes jeugdteams van de Heesche Badminton Vereniging staat er nog meer op het spel. Komende vrijdag, 10 mei, kunnen maarliefst twee van de zes jeugdteams kampioen worden in de eigen sporthal ’t Vijfeiken. Het ongeslagen tweede jeugdteam, bestaande uit Meike Brugman, Sjin Jacobs, Thijmen Schoppema en Bram van Herpen, gaat proberen het seizoen ongeslagen af te ronden en zo de kampioenstitel voor de tweede opeenvolgende keer in de wacht te slepen.

Diezelfde avond gaat ook het vierde jeugdteam, bestaande uit Sjao Jacobs, Jens Romme, Niels van den Boom en Sem van Mook, proberen het kampioenschap veilig te stellen door te winnen van Badmintonclub Smashing Vught.