fbpx
Menu Sluiten

Van zomer tot zomer

Waar veel sportverenigingen het seizoen al ver voor de zomer stoppen, sporten de badmintonners van de Heesche Badminton Vereniging van zomer tot zomer door. Nog tot en met mei wordt er in de competitie gestreden om de laatste punten voor het kampioenschap en nog tot en met juni wordt er elke donderdag- (senioren) en vrijdag (jeugd) getraind en gespeeld. Door recreant én competitiespeler.

Voor diverse teams van de Heesche vereniging is het kampioenschap binnen handbereik. Bij de senioren kan het vlaggenschip, HBV 1, de titel nog naar zich toetrekken door de laatste wedstrijden van het seizoen te winnen. Ook het derde team van de vereniging kan vanaf een tweede plaats, op 1 punt achterstand van de koploper, nog een slag slaan en de titel naar zich toe trekken.

Ook bij de jeugdafdeling zijn er nog diverse teams in de race voor de prijzen. Het 2e jeugdteam kan voor het tweede seizoen achtereen kampioen worden wanneer het ook de laatste weken van het seizoen haar zegereeks weet voort te zetten. De afgelopen wedstrijden wist het team steevast de tegenstander met ruime uitslagen van de baan te spelen. Hetzelfde geldt voor het 4e jeugdteam. Dat team, dat het kampioenschap vorig seizoen in de laatste weken uit handen gaf, ligt nu op titelkoers.