fbpx
Menu Sluiten

Groot jeugdtoernooi in Heesch

Op zondag 24 maart aanstaande organiseert de Heesche Badminton Vereniging de 8e editie van haar H.B.V. Open Jeugd Toernooi. De 8e editie van een toernooi dat in relatief korte tijd is uitgegroeid tot één van de drukst bezette eendaagse jeugdtoernooien in de regio. Maar bovenal een toernooi waar spelers graag naartoe komen en een fijne dag hebben, hoopt de vereniging.  

Ruim 90 jeugdspelers van 13 verschillende verenigingen zullen zondag afreizen naar Heesch om het tegen elkaar op te nemen voor de dagprijzen. Verdeeld over drie verschillende leeftijdscategorieën en drie verschillende spelonderdelen (enkel, dubbel en gemengd dubbel) zullen de spelers gedurende de dag honderden wedstrijden afwerken. Jaarlijks levert een groot aantal wedstrijden vuurwerk op en komen er gedurende de dag nieuwe badmintontalenten bovendrijven. Een genot om naar te kijken voor het publiek op de tribunes.

Naast de strijd om de individuele dagprijzen strijden de verschillende verenigingen ook nog om de titel van ‘Best presterende club’ en de daarbij behorende Hebris.nl Wisseltrofee. Deze werd het afgelopen jaar gewonnen door B.C. Veghel ’67.

Het H.B.V. Open Jeugd Toernooi wordt aankomende zondag, van 9:00 tot 18:00, gespeeld in sporthal ’t Vijfeiken in Heesch. Publiek is van harte welkom. Meer informatie over het toernooi is te vinden op www.jeugdtoernooi.hbv-heesch.nl.