fbpx
Menu Sluiten

HBV verwelkomt SW-services

Afgelopen vrijdag heeft de Heesche Badminton Vereniging een nieuwe sponsor verwelkomt. De komende seizoenen zal de Heesche vereniging er dankzij cv-installatiebedrijf SW-services warmpjes bij zitten. Het jonge, dynamische Heesche bedrijf zal de Heesche Badminton Verening de komende seizoenen helpen haar seizoenen nog leuker, sportiever en gezelliger te maken. Een flinke steun in de rug van de vereniging die de laatste jaren toch al sterk groeiende is.

De vereniging en SW-services eigenaar Sebastiaan van der Wal vinden elkaar waar het gaat om het centraal stellen van de persoonlijke benadering. Beiden vinden kwaliteit en tijd hebben voor de mensen die gebruik willen maken van diensten het allerbelangrijkst. Sebastiaan brengt dat dag in, dag uit in de praktijk bij zijn bedrijf. Met zijn jarenlange ervaring in de cv-installatiebranche staat Sebastiaan altijd klaar om 24 uur per dag, 7 dagen per week de juiste service te kunnen bieden aan zijn klanten. Daarmee zorgt Sebastiaan er voor dat klanten, net als de Heesche Badminton Vereniging, er warmpjes bij blijven zitten.

Meer informatie over Sebastiaan en zijn bedrijf sw-services is te vinden op www.sw-services.nl