fbpx
Menu Sluiten

HBV komt met spetterende nieuwjaarsaanbieding

Afgelopen donderdag heeft de Heesche Badminton Vereniging haar jaarlijkse introductietoernooi voor senioren georganiseerd. Tijdens deze avond nemen leden van de Heesche vereniging een introducee mee waarmee zij de hele avond een duo vormen en strijden om de felbegeerde dagprijs: een gratis lidmaatschap tot het einde van het seizoen.

Door bijna 20 duos werd gestreden om deze dagprijs. Uiteindelijk was het Annemieke van Ras die, samen met haar partner Carlo Brugman, de meeste punten wist te scoren en de prijs in de wacht sleepte.

Introductieactie
De prijs werd uitgereikt door voorzitter Lambert Lambooij, die ook voor de andere introducees mooi nieuws bracht. Hij maakte bekend dat de Heesche vereniging in januari een introductieactie houdt voor nieuwe seniorenleden. Iedereen die in januari een inschrijfformulier inlevert zal voor de rest van het seizoen geen 75, maar slechts 50 euro contributie betalen.