fbpx
Menu Sluiten

Badmintonnend het nieuwe jaar in!

De kerstdagen zijn achter de rug, het nieuwe jaar komt er aan. De perfecte tijd van het jaar om even rustig de balans op te maken. Wat voor mooie dingen zijn er het afgelopen jaar bereikt, en wat staat er in het nieuwe jaar alweer op de planning?

Het jaar 2018 was een bijzonder jaar voor onze vereniging. Dit jaar vierden wij ons 30-jarig jubileum op spetterende wijze. We vierden een mooi reuniefeest met meer dan 70 (oud-)leden en bezochten de Efteling met al onze jeugdleden.

Ook sportief was er volop succes voor onze vereniging. Voor het tweede jaar op rij wisten jeugdleden van onze vereniging regionale toernooititels in de wacht te slepen. Waar Tessa Hoeks vorig jaar 2 titels in de wacht sleepte, waren Mirne Hoeks, Anne Ruijs en Sjao Jacobs dit jaar de allerbeste in maarliefst 3 onderdelen! Daarnaast wisten ook HBV 2 (jeugd) en HBV 3 (senioren) dit jaar kampioen te worden in hun competitiepoule. De prijzenkast is flink gevuld.

Ook het jaar 2019 belooft veel moois. We hopen de fantastische groei van 2018 door te zetten en onze vereniging in 2019 nog groter en gezelliger te maken. We zijn plannen aan het bedenken om nog meer mensen aan het badmintonnen te krijgen, en ook de eerste evenementen staan alweer in de agenda.

Zo beginnen we het nieuwe jaar natuurlijk altijd met de nieuwjaarsborrel op de eerste speelavond van het seizoen, dit jaar op donderdag 3 januari. Twee weken later, op donderdag 17 januari, organiseren we ons jaarlijkse introductietoernooi waarbij we zoveel mogelijk introducees kennis willen laten maken met het badminton.

Ook wat verder in het jaar staan al mooie activiteiten gepland. Zo kan de jeugd weer volop gaan strijden om de prijzen op ons eigen, grote, HBV Open Jeugd Toernooi dat voor de achtste keer georganiseerd zal gaan worden op zondag 24 maart. En een paar maanden later staat er voor het eerst in jaren weer een heus jeugdkamp op het programma (1-2 juni). Activiteiten die niemand mag, en wil missen!

Wij hopen dat jullie genoten hebben van al het moois dat 2018 onze vereniging bracht, en ons helpen van 2019 een nog mooier jaar te maken. Wij kijken er naar uit. Fijne jaarwisseling!