fbpx
Menu Sluiten

HBV 3 pakt titel

Afgelopen donderdag heeft HBV 3 de titel in haar competitiepoule binnengesleept. Het Heesche seniorenteam, bestaande uit Birgit Boddaert, Ilse Lambooij, Anne van Vucht, Harm van Vucht en Carlo Brugman, wist een traag op gang gekomen seizoen van een spetterend einde te voorzien.

Het team, dit seizoen voor het eerst in deze samenstelling bijeen, begon het seizoen met een misser. Bij die ene misser bleef het, want vervolgens knokten de Heeschenaren zich kundig omhoog en verloren geen wedstrijd meer.

De slotwedstrijd van het seizoen was tevens de beslissende wedstrijd voor het kampioenschap. In de eigen sporthal, t Vijfeiken, moest HBV ten minste een gelijkspel binnenslepen om de titel al diezelfde avond zeker te stellen. Tegenstander was hekkensluiter BV de Maasshuttles uit s-Hertogenbosch. In een eerdere confrontatie wonnen de Heeschenaren met 13-3. Thuis hadden zij zichtbaar meer moeite met de tegenstander die zich kranig weerde. Verder dan 6 gewonnen sets wisten zij echter niet te komen, waardoor HBV 3 met de dagwinst en het kampioenschap aan de haal ging.