fbpx
Menu Sluiten

HBV organiseert 8e Open Jeugd Toernooi

Afgelopen week heeft de Heesche Badminton Vereniging bekend gemaakt dat het in 2019 de achtste editie van haar succesvolle HBV Open Jeugd Toernooi zal gaan organiseren. Op zondag 24 maart 2019 zullen jeugdspelers van badmintonverenigingen uit de wijde regio weer naar Heesch komen om te strijden voor de dagprijzen.

Het Heesche jeugdtoernooi is de afgelopen jaren uitgegroeid tot vaste kracht op de toernooiagenda van veel jeugdspelers. De laatste edities zaten trokken steevast het maximale aantal van 100 jeugdspelers naar sporthal ′t Vijfeiken in Heesch. Daarbij zaten spelers van verenigingen uit het hele land.

“We willen blijven vernieuwen en ieder jaar iets extra′s aan ons toernooi toevoegen.”

Maar de organisatie wil zich blijven ontwikkelen, zegt toernooileider Jesse Jansen. “Ieder jaar opnieuw doen wij ons best om een fantastisch toernooi voor de jeugdspelers neer te zetten. De afgelopen jaren is dat onwijs goed gelukt. Maar we willen blijven vernieuwen en ieder jaar iets extra′s aan ons toernooi toevoegen, zodat het leuk blijft om naar Heesch te komen”.

De vernieuwing van het toernooi kreeg het afgelopen jaar al gestaag vorm, toen de Heesche vereniging bekendmaakte een aantal nieuwe leden aan de toernooicommissie toe te voegen. Daarnaast heeft de vereniging de afgelopen jaren diverse initiatieven aan het toernooi toegevoegd, zoals de Hebris Wisseltrofee voor de best presterende vereniging.

Het HBV Open Jeugd Toernooi maakt deel uit van de Hebris Junior Tour. Een regionaal toernooicircuit waarbij jeugdspelers punten kunnen verdienen voor een ranglijst.

Meer informatie over het HBV Open Jeugd Toernooi is te vinden op www.jeugdtoernooi.hbv-heesch.nl. De publieke inschrijvingen starten in januari.