fbpx
Menu Sluiten

Sporten zonder verplichtingen

Regelmatig lees je op deze website over de sportieve prestaties van leden van de Heesche Badminton Vereniging. Maar de Heesche Badminton Vereniging is meer dan een competitieve vereniging, bewijzen Will van der Meijden en Ron Verduin. Beide heren komen sinds een aantal jaren elke donderdagavond naar sporthal t Vijfeiken om recreatief tegen een shuttle te slaan.

“Veel mensen willen niet meer verplicht trainen of competitie spelen, maar gewoon lekker eens in de week sporten.”

“Er is veel aandacht voor de prestaties in de competities en op toernooien, maar veel mensen weten niet dat er ook een grote groep recreanten bij onze vereniging speelt”, zegt Ron. “Veel van deze mensen willen niet meer verplicht trainen of competitie spelen, maar gewoon lekker eens in de week sporten”. “De Heesche Badminton Vereniging geeft ons daar alle mogelijkheid toe”, vult Will aan. “Elke donderdagavond ga ik met heel veel plezier naar t Vijfeiken om recreatief te spelen en vervolgens wat te drinken aan de bar”.

De beide heren zouden het leuk vinden als nog meer mensen recreatief zouden komen badmintonnen. “Het badminton is een fijne sport die voor iedereen toegankelijk is, dat willen wij graag aan nog meer mensen laten zien”, zegt Ron daarover. “Elke donderdagavond spelen wij van 20.00 tot 22.30 uur in het Vijfeiken in Heesch, daar is iedereen welkom om drie keer met ons mee te komen spelen”, besluit Will.