fbpx
Menu Sluiten

Steun de club, koop loten!

Met veel enthousiasme proberen we tijdens het badmintonseizoen zoveel mogelijk leuke dingen te doen met onze leden.

Maar gezellige uitstapjes, gave badmintonclinics of een heus jeugdkamp kosten best wel wat geld. Om van dit seizoen nog leuker te maken proberen we met het verkopen van loten extra geld op te halen. Jij kan ons daarbij helpen!

Met het kopen van een Grote Clubactie lot via onze vereniging help je het potje voor activiteiten te vullen. Van elk verkocht lot van 3 euro gaat maar liefst 2,40 euro per lot direct naar onze vereniging. En dat kan flink oplopen! Vorig jaar sprokkelden leden van onze vereniging ruim 300 euro bij elkaar!

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Hoe te kopen?
Vanaf zaterdag 14 september zijn onze lotenverkopers overal te vinden. Op de straat, op familiefeestjes, in de supermarkt, en ga zo door. Maar de loten zijn ook online te koop! Via onderstaande knop, of via de persoonlijke verkooplink van onze jeugdleden!

Stuurt u onze leden op pad?