fbpx
Menu Sluiten

Ibon & Merijn winnen vriendentoernooi

Afgelopen vrijdag organiseerde de Heesche Badminton Vereniging haar jaarlijkse vriendjes/vriendinnetjestoernooi. Tijdens het vriendjes/vriendinnetjestoernooi neemt ieder jeugdlid een vriend of vriendin mee waarmee de hele avond een duo gevormd wordt in de strijd om de dagprijzen. Voor jeugdleden van de Heesche vereniging het moment om te laten zien hoe leuk de snelste racketsport ter wereld kan zijn en hoe gezellig hun vereniging is.

Dat gebeurde volop. Zon 25 duos kwamen op de vrijdagavond, vaste speelavond van de de badmintonvereniging, naar sporthal t Vijfeiken om deel te nemen aan het toernooi. Oude bekenden maar ook nieuwe gezichten waagden zich fanatiek in de strijd. Na 8 speelrondes kon de einduitslag worden opgemaakt. Daarbij kwamen Ibon & Merijn als beste badmintonvrienden van dit seizoen uit de bus. Aiara en Laava namen de troostprijs mee naar huis.

Alle deelnemers zijn van harte welkom om het badminton drie keer gratis te komen uitproberen op de vrijdagavond.