fbpx
Menu Sluiten

De Clubkas Campagne gaat weer starten!

Op 11 september gaat de stemperiode voor de Rabobank Clubkas Campagne weer van start! Onze club doet weer mee en staat als ‘Heesche Badminton Vereniging – HBV’ op het stemformulier.

De Rabobank heeft dit jaar maarliefst 300.000,- euro te verdelen. Wij hopen veel geld binnen te halen om ook dit seizoen weer fantastisch te kunnen maken!

Ieder lid van de Rabobank mag 5 stemmen verdelen over de verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen. Anders dan andere jaren mag er nog maar 1 stem per club worden uitgebracht en moeten alle 5 stemmen gebruikt worden. Voor een goed resultaat is het dus nog belangrijker om ook vrienden en familie te wijzen op onze vereniging!

Vorig jaar was iedere stem 4,50 waard en haalden we in totaal maar liefst 526,50 op. Natuurlijk hopen wij dit jaar weer op zo’n prachtig bedrag. Stemmen jullie weer op ons, en tippen jullie ons aan jullie vrienden en familie? 

Heb je een stem over? Denk dan ook eens aan Badminton Vereniging Argus uit Heeswijk-Dinther! Samen zetten wij het badminton in onze gemeente op de kaart.