fbpx
Menu Sluiten

Een nieuw seizoen!

Na een onwaarschijnlijk mooi seizoen 2017/2018 gaat deze week het seizoen 2018/2019 van start voor de badmintonners van de Heesche Badminton Vereniging. In het vorige seizoen werd het 30-jarig jubileum van de vereniging grandioos gevierd, werden 3 Heesche jeugdleden regionaal kampioen en groeide de vereniging als kool. Dat wil de club dit seizoen doorzetten en liefst overtreffen.

Daarom blijft de vereniging volop investeren in haar speelavonden en activiteiten. De vereniging zal, net als in andere seizoenen, ook dit seizoen weer diverse activiteiten organiseren. Zo staan bijvoorbeeld het 8e HBV Open Jeugd Toernooi (24 maart 2019), een jeugdkamp (1 en 2 juni 2019) en een introductietoernooi (januari 2019) al op de planning. Daarnaast heeft de vereniging voor de zomerstop in samenwerking met partner Hebris.nl een nieuwe lijn clubkleding gepresenteerd die deze weken voor het eerst in de sporthal te bewonderen zal zijn.

Natuurlijk zal er iedere donderdag (senioren) en vrijdag (jeugd) ook gewoon gesport blijven worden. Op de beide speelavonden wordt zowel recreatief als competitief gespeeld door de badmintonners. Voor jeugdleden wordt er een training verzorgd door een gediplomeerd trainer. De vele kampioenen die de Heesche vereniging de laatste jaren voortbracht laten zien dat die training zijn vruchten afwerpt. Voor nieuwe senioren leden is er een speciale introductietraining beschikbaar.

Ook dit seizoen is iedereen welkom om kennis te komen maken met de badmintonsport en de Heesche Badminton Vereniging. Kom gerust eens langs op een van de speelavonden!