Menu Sluiten

HBV Startup Toernooi

Na een Coronatijd zonder toernooien is het tijd om de shuttle weer op te pakken. Daarom organiseert de Heesche Badminton Vereniging op zondag 27 maart 2022 het HBV Startup Toernooi voor jeugdleden.

Het HBV Startup Toernooi is een toernooi waar jeugdleden een hele dag lang badmintonplezier beleven. Van 09:00 tot uiterlijk 17:00 zullen jeugdleden van verschillende verenigingen het tegen elkaar opnemen in het enkel en dubbelspel. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes. Wel worden spelers ingedeeld in de leeftijdsklasses U12, U15 en U18.

De toernooiorganisatie zorgt er voor dat iedereen de hele dag wedstrijden speelt. Er zijn geen afvallers, wel héél veel winnaars. Iedere spelers doet mee in het enkel en dubbelspel. Inschrijven voor alleen het enkel- of dubbelspel is niet mogelijk.

Klasses en onderdelen

Op het HBV startup toernooi worden enkel- en dubbelspelen gespeeld.  Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes. Wel worden spelers ingedeeld in de leeftijdsklasses U12, U15 en U18.

De toernooiorganisatie zorgt er voor dat iedereen de hele dag wedstrijden speelt. Er zijn geen afvallers, wel héél veel winnaars.

Iedere spelers doet mee in het enkel en dubbelspel. Inschrijven voor alleen het enkel- of dubbelspel is niet mogelijk.

Leeftijdsklassen: U12, U15 & U18

Onderdelen: Enkel en dubbel

Onze mascotte: Hissie

Hissie is de roze, knorrige mascotte van onze vereniging. Als klein biggetje was Hissie al een bezienswaardigheid in de sportzaal. Nu, uitgegroeid tot volwassen His varken, is Hissie de stille kracht achter onze vereniging en bij elk evenement aanwezig om de zaal blauw (én roze) te kleuren. Zo ook op het HBV Startup Toernooi.

Hissie

Schrijf je in!

Wil jij graag meedoen? Schrijf je dan uiterlijk zondag 13 maart 2022 in via de toernooicommissie/jeugdbegeleiding van jouw vereniging, via onderstaand formulier of door jouw eigen naam, leeftijd, club en de naam van jouw dubbelpartner te mailen naar toernooi@hbv-heesch.nl. 

Het inschrijfgeld bedraagt €10,- per speler, te betalen bij binnenkomst in de sporthal. 

Sporthal 't Vijfeiken

Adres
’t Vijfeiken 53
5384 ER Heesch

Telefoonnummer
(0412) 45 23 48

In de sporthal zijn een kantine en grote tribune aanwezig. 

Zegt het voort!