fbpx
Menu Sluiten

De Knorrieshop

Natuurlijk sparen we met de verkoop van de clubactie-loten allemaal voor één mooi gezamenlijk doel: een fantastisch jeugdkamp aan het einde van dit seizoen. Maar ook jijzelf kan nu al mooie prijzen binnenharken. Net als vorige jaren krijgt iedere top-verkoper dit jaar mooie beloningen. Hoe meer loten je verkoopt, hoe groter de beloning. Dit jaar kan jij zelf jouw beloning uitkiezen in een speciale winkel: de Knorrieshop. 
 
In de Knorrieshop kan je jouw Knorries uitgeven. Knorries zijn onze eigen munten. Voor elk lot dat jij verkoopt krijg jij 1 Knorrie die je uit kan geven in de Knorrieshop. Met Knorries kan je van alles kopen: van rackets tot truien en van sleutelhangers tot bagtags. Meer dan de moeite waard dus! 
 
Aan het eind van de verkoopperiode kan je jouw Knorries besteden in de zaal, tijdens de Knorriemarkt of in de webshop van Hebris.nl.

Assortiment

FZ-Forza bidon

Fijne grote drinkfles voor jouw badmintonavonden!

Diverse sleutelhangers

Jouw sleutels altijd herkenbaar!

Sleutelhanger Hissie

Jouw sleutels altijd herkenbaar!

Clubactie bagtag 'Superverkoper'

Hanger voor aan sporttas of sleutelbos. Limited Edition voor de topverkopers van de Grote Clubactie 2023 (afbeelding is editie 2022).

HBV bagtag met naam

Hanger voor aan sporttas of sleutelbos. Fijn hulpmiddel om jouw tas te herkennen!

Hissie mok

Het fijnst sta je op met de Hissie-mok!

Hissie mok 'Goedeknorgen'

Het fijnst sta je op met de Hissie-mok!

HBV bidon

Overal stralen met jouw bidon? Ga dan voor deze drinkfles met jouw naam en HBV-logo erop bedrukt!

Yonex nylon shuttles

Een koker vol gloednieuwe shuttles. Zo haal je ook thuis het beste uit jouw badmintonkwaliteiten!

HBV mini shirt

Laat overal zien bij welke club jij hoort! Met dit minishirt op jouw raam draag je onze club altijd bij je.

HBV Hoodie

De fijnste badmintontrui voor in de zaal of thuis op de bank! Verkrijgbaar in verschillende maten.

FZ Forza badmintonracket

Tijd voor een nieuw racket? Met dit FZ-Forza racket kan jij de tegenstander aan! Beschikbaar in verschillende kleuren (op = op).

Mede mogelijk gemaakt door Hebris.nl

De Knorrieshop wordt mede mogelijk gemaakt door badmintonwebshop Hebris.nl. Het assortiment wordt voortdurend bijgewerkt en aangevuld. Bestellingen kunnen gedaan worden in de zaal tijdens de Knorriemarkt.

Onze mascotte: Hissie

Hissie is de roze, knorrige mascotte van onze vereniging. Als klein biggetje was Hissie al een bezienswaardigheid in de sportzaal. Nu, uitgegroeid tot volwassen His varken, is Hissie de stille kracht achter onze vereniging en bij elk evenement aanwezig om de zaal blauw (én roze) te kleuren. 

Hissie