Menu Sluiten

Clubkampioenschappen

Op zondagmiddag 23 januari organiseert de Heesche Badminton Vereniging voor het eerst in jaren weer Clubkampioenschappen. Het moment in het jaar waarop onze badmintonners het in een toernooi tegen elkaar opnemen en strijden voor de titel van ‘Clubkampioen’.

 

Tijdens de clubkampioenschappen speelt iedereen in toernooivorm op het eigen niveau enkel (1vs1) en dubbelwedstrijden (2vs2) tegen clubgenoten. Iedereen kan zich inschrijven voor enkel- (1vs1) en dubbelwedstrijden (2vs2). Je mag zelf bepalen of je één onderdeel of allebei de onderdelen wil spelen. Het spelen van allebei de onderdelen is het leukst. Voor de dubbel mag je zelf bepalen met wie je wil spelen. We maken in het enkel- en dubbelspel geen aparte poules voor mannen en vrouwen.

 

We kijken naar niveau en speelplezier om zo de leukste wedstrijdschema’s te maken. Dat betekent dat de toernooiorganisatie ervoor probeert te zorgen dat jij zoveel mogelijk tegen tegenstanders gaat spelen die ongeveer even goed zijn. Op ieder niveau en in ieder onderdeel zijn mooie prijzen te winnen..

 

Met spannende wedstrijden, een open bar ’t Vijfeiken en glanzende prijzen kan dit niet anders dan een gezellige dag worden. Zijn jullie erbij? Inschrijven kan binnenkort op inschrijflijsten in de sporthal.

Datum

23 jan 2022
Expired!

Tijd

13:00 - 18:00

Locatie

Sporthal 't Vijfeiken
Sporthal 't Vijfeiken, 't Vijfeiken 53, Heesch

Organisator

Heesche Badminton Vereniging
Email
info@hbv-heesch.nl

Secondary Sidebar

Recente reacties

    Categories