fbpx
Menu Sluiten

Welkom!

Welkom bij de Heesche Badminton Vereniging. Wij zijn in 1988 opgericht om zoveel mogelijk mensen uit de regio kennis te laten maken met onze sport. Elke donderdag (senioren) en vrijdagavond (jeugd) badmintonnen wij in sporthal ’t Vijfeiken in Heesch. 

Bij onze club kan getraind worden, worden wedstrijden gespeeld in de regionale competitie en wordt regelmatig deelgenomen aan toernooien.

Dat alles, en nog veel meer, maakt de Heesche Badminton Vereniging tot een ontzettend gezellige vereniging voor jong en oud! 

HBV logo rond

Blijf op de hoogte!

Kom eens langs!

Iedereen is van harte welkom om het badminton drie keer gratis te komen uitproberen bij onze vereniging. Zo kan jij vrijblijvend ontdekken of onze sport en club bij jou passen. Aanmelden is niet nodig, je bent elke donderdag of vrijdag van harte welkom om mee te komen doen.

Sponsor ons met jouw aankoop!

Iedereen koopt wel eens iets online bij bol.com, HEMA, Zalando, thuisbezorgd.nl of een van de vele andere webshops die er tegenwoordig bestaan. Bij elk van die aankopen kan je ook onze vereniging steunen, zonder dat die aankoop extra geld kost!