fbpx
Menu Sluiten

Voorlopig geen badminton

Gisteravond heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het Coronavirus in te perken. Bestaande maatregelen blijven gelden en aanvullende maatregelen worden genomen. Deze maatregelen hebben ook effect op de activiteiten van onze vereniging.

Geen badminton tot 1 juni 

Naar alle waarschijnlijkheid kan er tot 1 juni 2020 niet gebadmintond worden. Dat betekent dat reguliere speelavonden tot juni waarschijnlijk geen doorgang kunnen vinden, tenzij anders besloten wordt vanuit gemeente en/of rijksoverheid. Ook de negende editie van het HBV Open Jeugd Toernooi, dat door de ontwikkelingen reeds verplaatst was naar 17 mei, zal om bovenstaande redenen geen doorgang kunnen vinden en doorgeschoven worden naar maart 2021. Inmiddels is ook bekend geworden dat de competitie dit seizoen niet afgemaakt zal worden.

‘Het is voor een vereniging niet fijn om activiteiten af te moeten gelasten, maar de gezondheid van eenieder gaat altijd voor’, zegt voorzitter Lambert Lambooij over de ontwikkelingen. ‘Met het bestuur kijken we op dit moment naar mogelijkheden om toch iets voor onze leden te kunnen betekenen en mensen samen te brengen. Bij onze jeugdafdeling worden bijvoorbeeld al diverse alternatieve activiteiten georganiseerd door onze vrijwilligers en jeugdleden zelf’. 

De voorzitter doelt daarmee ondermeer op de GameNight die de vereniging afgelopen vrijdag voor het eerst georganiseerd heeft. Daarnaast heeft de vereniging nog diverse andere acties in de steigers staan, zoals de kleurwedstrijd die vandaag van start is gegaan en waaraan iedereen mag deelnemen. 

Eenieder met leuke ideeën om clubgenoten samen te brengen is van harte welkom.