fbpx
Menu Sluiten

Rabo ClubSupport gaat weer starten

Op 27 september gaat de stemperiode voor Rabobank Clubsupport van start! Onze club doet weer mee en staat als ‘Heesche Badminton Vereniging’ (voluit geschreven) op het stemformulier.

De Rabobank heeft dit jaar maar liefst 300.000,- euro te verdelen. Wij hopen veel geld binnen te halen om ook dit seizoen weer fantastisch te kunnen maken! Elke stem helpt ons het seizoen op te fleuren met prachtige activiteiten, zoals een seniorendag en jeugdkamp. Daarnaast zouden we het geld graag inzetten om nieuwe trainingsmaterialen te kopen en twee jeugdbegeleiders te laten opleiden tot assistent trainers. Daarmee kunnen we onze club nog gezelliger en sportiever maken.

Ieder lid van de Rabobank mag 5 stemmen verdelen over de verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen. Daarvan mag je twee keer op dezelfde vereniging stemmen. 

Vorig jaar was iedere stem 4,00 waard en haalden we in totaal maar liefst €352,- op. Jouw twee stemmen zouden daarmee dus €8,- waard zijn voor onze club! De moeite van het stemmen waard. 

Natuurlijk hopen wij dit jaar weer op zo’n prachtig bedrag. Stemmen jullie weer op ons, en tippen jullie ons aan jullie vrienden en familie? Samen sparen we voor onze club. En kan het makkelijker dan dit?